NEW SKIRT MIDI Στα  ρούχα  του χειμώνα θα δούμε πολύ φούστα σε διάφορα σχέδια και μήκη αλλα και πολλά διαφορετικά υφάσματα που τις κάνου...

#FOYSTES #ONLINE #GINAIKA #MODA #ROUXA https://capriccioshop.gr/

/
1 Comments

NEW SKIRT MIDI

Στα ρούχα του χειμώνα θα δούμε πολύ φούστα σε διάφορα σχέδια και μήκη αλλα και πολλά διαφορετικά υφάσματα που τις κάνουν να ξεχωρίζουν η μια με την αλλη.Θα δούμε όλες τις φούστες που θα συναντήσουμε στης βιτρίνες, αλλα και τα ρούχα που πρέπει να αγοράσουμε ώστε να είμαστε FASHION ICON.
Eνα fashion icon θα πρέπει να αγοράσει απο τα ρούχα του χειμώνα μια midi φούστα 

ΦΟΥΣΤΕΣ 

Φέτος το χειμώνα η τάση στα ρούχα είναι οι φούστες είτε κοντές είτε μακριές αλλα μην ξεχνάμε και την καινούργεια τάση στα ρούχα της φετινής σεζόν τiς φουστες που καλύπτουν το γόνατο και τiς λέμε midi

ΦΟΥΣΤΕΣ PENCIL

Φέτος στα ρούχα θα δούμε πολλές φούστες pencil όπως κάθε σεζόν, πάλι και φέτος οι pencil φούστες είναι πολύ στην μόδα και συνδυάζονται τέλεια με πουκάμισα αλλα και με crop top για σέξυ εμφανίσεις .Επίσης της συνδυάζουμε με γόβες μποτίνια αλλα και πολύ ψηλές μπότες όπως της έδειξαν και στην πασαρέλα.

ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΛΟΣ 

Φούστες κλός σε μαλακά υφάσματα που να ακολουθούν την κίνηση του σώματος ως επι το πλείστον σε μηκος κάτω απο το γάνατο σε μονόχρωμα υφάσματα αλλά και καρώ υφάσματα και σε δερματίνη.

ΦΟΥΣΤΕΣ ΜΑΚΡΙΕΣ

Φούστες maxi σε ανάλαφρα υφάσματα τύπου boho σε άνετες γραμμές που μπόρουν να συνδυαστούν με crop top αλλα και με υπ
εροχα πουλόβερ για σπόρ εμφανίσεις,επίσης στις maxi φούστες να προτιμάτε μποτάκια και όχι γόβες ο λόγος είναι οτι η boho φούστες που κυριαρχούν στις μακριές δείχνουν καλύτερα με μποτάκια.

https://capriccioshop.gr/


You may also like

1 σχόλιο:

Search This Blog