γυναικεια ρουχα Οι ζακετες αποτελούν ένα μοναδικό κομμάτι της ντουλάπας μας καθώς ανήκουν στα βασικά ρουχα που μπορούμε να φορέσουμε τ...

ΖΑΚΕΤΕΣ ΠΛΕΚΤΕΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ!

/
1 Comments

 γυναικεια ρουχα

Οι ζακετες αποτελούν ένα μοναδικό κομμάτι της ντουλάπας μας καθώς ανήκουν στα βασικά ρουχα που μπορούμε να φορέσουμε τόσο το φθινόπωρο όσο και την άνοιξη! Τις ζακετες θα τις συναντήσουμε σε πολλές υφάνσεις όπως πλεκτες, σε ύφασμα η ακόμα και ζακετες σε μπουκλε ύφανσει αλλά και ως πανοφώρια σε καπες και σακάκια! Και μία ζακετα θεωρείται απο τα βασικα γυναικεια ρουχα που πρέπει όλες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.
Όσον αφορά τις ζακετες είτε πλεκτές είτε σε ύφασμα υπάρχουν κάποια πραγματα που πρέπει να προσέξουμε στους συνδυασμούς μας. Οι φαρδιές και μακριές ζακετες είναι πάντα στη μόδα αλλά δεν πρέπει να παρασυρόμαστε καθώς δεν ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέξουμε μια ζακετα που ταιριάζει καλύτερα σε εμάς.
Γενικά, οι πολύ φαρδιές και μακριές ζακετες ταιριάζουν καλύτερα σε αδύνατες και ψηλές σιλουέτες, ενώ αντίθετα αν δεν έχετε ύψος καλό θα ήταν να προτιμήσετε μια πιο κοντή ζακετα. Επίσης, εάν έχετε μεγάλο στήθος ή παραπάνω κιλά στο πάνω μέρος τους σώματος, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις πολύ φαρδιές ζακέτες.
Έχετε στο μυαλό σας ότι οι πλεκτες ζακετες με λεπτή ύφανση είναι πολύ chic. Μπορείτε να τις φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Οι ‘γεμάτες’ σιλουέτες κολακεύονται περισσότερο από τις ζακετες που σταματούν στη μέση!
Οι πλεκτές oversized ζακετες με ή χωρίς κρόσσια θα παρατηρήσουμε ότι αντικαθιστούν το μπουφάν ή το παλτό  και φοριούνται συνδυαστικά με σακάκια ή λεπτά δερμάτινα jackets.

πλεκτα

Για να βρειτε την ζακέτα της επιλογής σας, αλλά και πολλά φθηνα γυναικεια ρουχα και αξεσουαρ, παπουτσια επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!
Ένα μοναδικό casual look για τις πρώτες δροσιές του φθινοπώρου είναι να συνδυάσουμε το τζιν σορτς που ήδη έχουμε, με μια πλεκτη ζακετα σε ανετη γραμμη μαζί με ένα μονόχρωμο τοπ από μέσα. Με αρβυλάκια για παπουτσια και μια μεγάλη τσαντα όσον αφορα τις τσαντες, θα έχουμε έναν υπεροχο συνδυασμό για όλη την ημέρα!
Ένας άλλος υπέροχος συνδυασμός, που μπορεί να φορεθεί μοναδικά στο γραφείο, είναι να συνοδέψτε ένα κλασικό ζακετάκι με μια pencil φούστα και να το συνδυάσετε με σοφιστικέ αξεσουαρ, όπως ένα ζευγάρι παπουτσια ψηλοτάκουνες γόβες\. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολλά χρώματα γενικα και να μείνετε στη διχρωμία, όπως πχ μαύρο με κόκκινο ή το κλασικό black and white look!
Με τις ρίγες να μην λένε να φύγουν από την μόδα, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ριγέ σας ζακετα σε μοναδικούς συνδυασμούς. Επιλέξτε λοιπόν μια ριγέ ζακετα και συνδυάστε τη με ένα φαρδύ παντελόνι για ένα πολύ σικ αποτέλεσμα! Μαζί με παπούτσια γόβες θα έχετε ένα τελειο συνδυασμό! Και απο τσάντες επιλέξτε μια backpack!

rouxa

Παίρνοντας έμνευση από την δεκαετία των 50s, μπορείτε να επιλέξετε μια μίνι φούστα με πιέτες και παπουτσια ψηλοτάκουνες μπαρέτες. Επειδή το κάτω μέρος έχει όγκο, επιλέξτε ένα στενό ζακετάκι για να ισορροπήσετε το σύνολο. Προτιμήστε λίγα και minimal αξεσουαρ και θα έχετε μια εμφάνιση που θα καταπλήξει!
Ας μην παραλέψουμε να αναφερθούμε και στον συνδυασμό μιας υφασμάτινης ζακετας με το αγαπημένο μας jean παντελόνι. Σε συνδυασμό με ένα T-shirt και παπουτσια sneakers έχουμε το τελειο casual outfit για ολη την ημέρα. Πάντα συνδυασμένο με μεγάλες τσαντες για μοναδικες εμφανίσεις!
Για να βρειτε την τσαντα της επιλογής σας, αλλά και πολλά φθηνα γυναικεια ρουχα ,αξεσουαρ και παπουτσια επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!

τσαντες

Αν σας λείπει ένα πανωφόρι για τις πρωινές σας εμφανίσεις, τότε οι μονόχρωμες οι καρώ καπες και οι πλεκτες καπες είναι το ιδανικό πανωφόρι για εσάς. Αν πάλι θέλετε μία κάπα για τις βραδινές σας εμφανίσεις, τότε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γούνινες καπες, animal printed καπες και ολόμαυρες καπες.
Ένας υπέροχος συνδυασμός είναι να φορέσετε την κάπα μαζί με το jean παντελόνι σας και ένα άνετο πλεκτό για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Μαζί με παπουτσια ankle boots και μια day bag θα έχετε έναν καταπληκτικό συνδυασμό!
Εάν θέλετε μια άνετη αλλά και ταυτόχρονα σικάτη εμφάνιση, μπορείτε να συνδυάσετε την κάπα με ένα printed γυναικείο κολαν και παπουτσια χαμηλά μποτάκια. Με minimal αξεσουαρ και μια oversized τσαντα θα έχετε  μια εμφάνιση μοναδική! Εναλλακτικά, για μια πιο ροκ εκδοχή μπορείτε να συνδυάσετε μοναδικά την κάπα με ένα δερμάτινο παντελόνι, που αποτελούν και ένα απο τα trends του φετινού χειμώνα!
Μια διαφορετική εκδοχή είναι να συνδυάσετε την κάπα πάνω από το pencil ή μίνι φόρεμα που έχετε. Σε συνδυασμό με παπούτσια μέχρι τον αστράγαλο και τα κατάλληλα αξεσουάρ θα έχετε μια τελέια εμφάνιση που θα καταπλήξει!
ρουχα online
Εάν σας αρέσει το ανδρόγυνο στυλ τότε μια μεταλική κάπα είναι ιδανική για τα σύνολά σας, ενώ αντίθετα τα animal prints δίνουν στο στιλ σας έναν femme fatale αέρα. Ας μην ξεχάσουμε και τις μακριές κάπες που μπορούν να δώσουν έναν θεατρικό αέρα στο στιλ σας.
Τα σακάκια αποτελούν και αυτά από τις αγαπημένες μας ζακέτες και μπορούμε να κάνουμε εκπληκτικούς συνδυασμούς για όλη την ημέρα.
¨Ενας υπέροχος συνδυασμός είναι να φορέσετε ένα τζιν παντελόνι σκισμένο μαζί με ένα απλό t-shirt και κλασικό σακάκι στην ίδια απόχρωση. Απο αξεσουαρ επιλέξτε ένα εντυπωσιακό κολιέ και animal print παπουτσια, για μια εμφανιση που θα συζητηθεί!
Για να βρειτε το σακάκι της επιλογής σας, αλλά και πολλά φθηνα γυναικεια ρουχα και αξεσουαρ, επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!
rouxa
Ένας άλλος υπέροχος συνδυασμός είναι να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν πουκαμισο, συνδυασμένο με σακάκι σε χοντρή πλέξη και παπουτσια κόκκινες γόβες. Μια εντυπωσιακή εμφανιση για όλη την ημέρα!
Μπορείτε να τολμήσετε να βάλετε λίγο χρώμα στην ντουλάπα σας επιλέγοντας ένα σακάκι σε χρώμα έντονο. Ένα κόκκινο σακάκι για παράδειγμα, ταιριάζει τέλεια με ένα τζιν παντελόνι κι ένα απλό t-shirt από μέσα!
Εναλλακτικά, για μια πιο ροκ εμφάνιση επιλέξτε ένα τζιν παντελόνι και συνδυάστε το με σακάκι ριγέ κλασικό, μαζί με t-shirt με στάμπα. Απο παπουτσια επιλέξτε κοντά μποτάκια και θα έχετε μια τελεια εμφάνιση!
Stay tuned for more fashion!


You may also like

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΊΣΤΕΥΤΕΣ πλεκτές ζακέτες! Εγω βρηκα καταπληκτικές πλεκτές ζακέτες στην Unity και σε πολύ καλές τιμές https://www.unity.gr/el/products-proionta/ginaika-women/ginaikeia-plekta-zaketes-knitwear-el/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Search This Blog