ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ Όταν μια γυναίκα βρεθεί καλεσμένη σε ένα γάμο ,το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι τι ρούχα θα φορέσε...

#ρούχα #προτασεις για γαμους #φορέματα #φούστες #παντελόνα

/
0 Comments

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ

Όταν μια γυναίκα βρεθεί καλεσμένη σε ένα γάμο ,το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι τι ρούχα θα φορέσει.Μετά πως θα κάνει τα μαλλιά της και τέλος πως θα είναι το μακιγιάζ της.
Άλλη μία έννοια της είναι πως θα συνδυάσει τα ρούχα μεταξύ τους ώστε να βγεί ένα τέλειο αποτέλεσμα και παράλληλα το πιό εντυπωσιακό ντύσιμο.
Σκοπός κάθε γυναίκας είναι να τραβήξει την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων από τα ρούχα της και γενικά από την όλη εμφάνιση της.Τα σωστά συνδυασμένα χρώματα , στα ρούχα ,στα αξεσουάρ και στα παπούτσια στρέφεται όλη η προσοχή της.Η βοήθεια που χρειάζεται είναι να βρεί ρούχα που να κολακεύουν την σιλουέτα της. Παρακάτω θα δούμε φορέματα ,φούστες....κα.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ


Η πρώτη επιλογή στα ρούχα μίας γυναίκας είναι το φόρεμα. Με αυτό το κομμάτι βρίσκει μία εύκολη λύση.Το PENCIL φόρεμα βρίσκεται πάντα στις επιλογές που κάνει κάθε γυναίκα για αυτήν την περίπτωση.Το pencil φόρεμα κολακεύει τα περισσότερα γυναικεία σώματα και είναι ρούχο που με τα απαραίτητα αξεσουάρ γίνεται η τέλεια πρόταση το ντύσιμο ολοκληρώνεται με μια ψηλή γόβα και ένα σακάκι .Αν ο σωματότυπος της γυναίκας είναι με καμπύλες στο κάτω μέρος του σώματος καλό είναι να διαλέξει ένα φόρεμα σε κλός γραμμή έτσι ώστε να μήν κολλάει πάνω στο κορμί και διαγράφει.Πάντα όμως με ψηλό τακούνι γιατί δείχνει πολύ ποιό ωραίο το σώμα μίας γυναίκας.Για της γυναίκες με πλούσιο μπούστο μιά πρόταση για ρούχο είναι αυτό που έχει ντεκολτέ βαθύ μποροστά ή κρουαζέ κόψιμο έτσι ώστε να τονίζει το υπέροχο θηλυκό σημείο του σώματος.Επίσης για γυναίκες με μικρό μπούστο μπορεί το άνοιγμα να είναι στην πλάτη του φορέματος με σκοπό να τονίσουμε αυτό το σημείο του σώματος.Πάνω απο τα φορέματα μπορούμε να φορέσουμε ένα μπολερό ,η ένα γουνάκι, η ένα ανδρικό σακκάκι ,η κάπα σε χρώμα που να κάνει κοντράστ με το χρώμα του φορέματος όπως μαύρο-εκρόυ,μαύρο-κόκκινο,η αλλιώς total black look.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΣ


Μία άλλη πρόταση είναι να φορέσουμε φούστα σε pencil κάτω απο το γόνατο ψηλόμεση με ένα crop top δαντέλα με βάθη άνοιγμα στο μπούστο ταιριάζει άψογα για την περίσταση.Την πρόταση ολοκληρώνει το γούνινο ζακετάκι και το κατάλληλο statement αξεσουάρ στο λαιμό.Μία άλλη φούστα είναι η μίνι που τονίζει τα αψεγάδιαστα γυναικεία πόδια.Μπορεί να συνδυαστεί  με κοντόφαρδο μπλουζάκι ή στενό κροπ ή ασύμμετρο.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ


Τέλος μία πρόταση είναι η παντελόνα . Την προτιμούν οι ψηλές γυναίκες γιατί τις δείχνει ποιο επιβλητικές.Το συνδυάζουμε με κροπ μπλουζάκια ή κορμάκια δαντέλα και πάντα με τις ψηλοτάκουνες γόβες μας.


TIPS :ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ

https://capriccioshop.gr/



You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Search This Blog