γυναικεια ρουχα Το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα τα πανωφόρια που μπορούμε να φορέσουμε είναι αρκετά. Απο τα αγαπημένα μας πανωφόρια...

ΠΛΕΚΤΑ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ

/
0 Comments

γυναικεια ρουχα

Το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα τα πανωφόρια που μπορούμε να φορέσουμε είναι αρκετά. Απο τα αγαπημένα μας πανωφόρια είναι σίγουρα τα πλεκτα. Ανετα και εύκολα στο να συνδυαστουν τα πλεκτα πανωφόρια θα αποτελέσουν τα γυναικεια ρουχα του χειμώνα που θα ολοκληρώνουν πολλά ντυσίματα μας. μαζί με τα κατάλληλα αξεσουαρ, τσαντες και παπουτσια.

Οι πλεκτές ζακετες σε πολλές και διαφορετικές πλέξεις θα μας κάνουν μοναδικους casual συνδυασμούς και είναι ότι πρέπει για το καθημερινό μας ντύσιμο. Οι πλεκτες καζάκες είναι ιδανικές στα πρωτα κρυα και το ίδιο μοναδικές είναι και οι κάπες. Οι πασμίνες αποτελούν και αυτές έναν τελειο συνδυασμό για τα ντυσιματα του χειμώνα αλλά και του φθινοπωρου.

πλεκτα

Οι πλεκτες ζακετες είναι απο τα γυναικεια ρουχα του χειμώνα που μπορούμε να συνδυάσουμε με πολλά ντυσίματά μας. Με τις επιλογές που έχουμε να είναι πολλές παρακάτω θα δουμε μερικούς απο τους αγαπημένους μας συνδυασμούς με πλεκτες ζακετες για μοναδικές εμφανίσεις!

Ένας υπέροχος φθινοπωρινός συνδυασμός είναι να συνδυάσουμε ένα  δερμάτινο γυναικείο κολαν, που αποτελέι και ένα απο τα Trends της φετινής σεζόν, με ένα T-Shirt και με μια πλεκτη ζακετα μακριά σε χύμα γραμμή. Για παπουτσια προτιμήστε αρβυλάκια ή χαμηλά μποτίνια και σε συνδυασμό με μεγάλες τσαντες έχετε ένα τελειο ντυσιμο για όλη την ημέρα!

Οι φουστες συνδυαζονται υπεροχα με μια πλεκτη ζακετα και είναι ιδανικοι συνδυασμοι είτε για τις; πρωτες μερες του φθινοπώρου είτε για τον χειμώνα σε συνδυασμό με ένα πανωφόρι.
Μπορούμε να επιλέξουμε μια pencil φούστα και να την συνδυάσουμε με ένα λευκό γυναικειο πουκάμισο. Σε συνδυασμό με μια πλεκτη ζακετα και παπουτσια γοβες θα έχουμε ένα τελειο look για το γραφειο αλλα και για την βολτα! Απο αξεσουαρ μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό κολιέ ενώ απο τσαντες επιλέξτε μια day bag!
Για να βρειτε την τσαντα της επιλογής σας, αλλά και πολλά φθηνα γυναικεια ρουχα ,αξεσουαρ και παπουτσια επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!

ρουχα online

Για μια καθημερινή εμφανιση μπορείτε να επιλέξετε μια mini φούστα και να την συνδυάσετε με ένα μονόχρωμο τοπ και μια φαρδιά πλεκτή ζακετα σε χυμα  γραμμή. Σε συνδυασμό με παπουτσια μποτίνια μέχρι τον αστραγαλο και με μια τσαντα μεγάλου μεγέθους έχετε ένα μοναδικο αποτελεσμα που θα καταπλήξει!
Για μια καθημερινή εμφάνιση, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τζιν παντελόνι σε κλασική γραμμή με σκισίματα και να το συνδυάστε με μια πλεκτη ζακετα σε χρώμα σε συνδυασμό με ένα μονόχρωμο τοπ από μέσα. Με σταράκια για παπουτσια και με μια τσάντα μεγαλου μεγέθους, θα έχετε ένα τελειο συνδυασμό!
Τα pencil φορεματα είναι απο τα γυναικεια ρουχα που λατρευουμε να φοράμε εξαιτίας της γραμμής τους, καθως κολλακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες.Ένας μοναδικός συνδυασμός με το pencil φορεμα είναι με μια πλεκτη ζακετα δίνοντας με αυτο τον τρόπο ένα πιο casual ύφος στο ντύσιμό μας. Για παπουτσια επιλέξτε αρβυλάκια ή χαμηλά μποτάκια και με minimal αξεσουαρ θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα καταπλήξει!

rouxa

H καπα αποτελεί ένα απο τα πανωφόρια που μας αρέσει να φοράμε κυρίως στις πρωινές μας εμφανίσεις και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Τις κάπες θα τις συναντήσουμε είτε μονόχρωμες, είτε σε μοτίβο ακόμα και σε μεταλλικό χρώμα και αρκεί να επιλέξουμε την ιδανική για το ντύσιμό μας!
Ένας τελειος συνδυασμός είναι να φορέσετε μια κάπα σε συνδυασμό με το jean παντελόνι σας και ένα άνετο πλεκτό για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Μαζί με παπουτσια ankle boots και μια day bag απο τσαντες,  θα έχετε έναν καταπληκτικό συνδυασμό!
Μια εναλλακτική επιλογή είναι να συνδυάσετε την κάπα πάνω από το pencil ή μίνι φορεμα για ενα μοναδικό chic και σουπερ θηλυκό αποτελεσμα.. Σε συνδυασμό με παπουτσια μέχρι τον αστράγαλο και τα κατάλληλα αξεσουαρ θα έχετε μια τελέια εμφάνιση που θα καταπλήξει!
Για να βρειτε το πλεκτό της επιλογής σας, αλλά και πολλά φθηνα γυναικεια ρουχα και αξεσουαρ, επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!
royxa
Εάν θέλετε μια άνετη αλλά και ταυτόχρονα chic εμφάνιση, επιλέξτε να συνδυάσετε την κάπα με ένα γυναικείο κολαν με σχεδια και παπουτσια χαμηλά μποτάκια. Με minimal αξεσουαρ και μια τσαντα μεγαλου μεγέθους,θα έχετε  μια εμφάνιση εκπληκτική!

Για μια πιο ροκ εκδοχή του ντυσίματος αυτού, μπορείτε να συνδυάσετε μοναδικά την κάπα με ένα δερμάτινο παντελόνι, που αποτελούν και ένα απο τα trends του φετινού χειμώνα!

Η πλεκτή καζάκα αποτελεί και αυτή ένα απο τα πανωφόρια που μας αρέσει να φοράμε τό
σο το φθινόπωρο όσο και την άνοιξη. Μια υπέροχη επιλογή είναι να συνδυάσουμε την καζάκα με ένα λευκό πουκάμισο και σε συνδυασμό με ένα τζιν  παντελονι να απογειωσουμε το στυλ μας!
τσαντες
Μια καζάκα μπορούμε να την συνδυάσουμε μοναδικά με ένα φορεμα μακρυμάνικο και μαζί με παπουτσια ankle boots και τα κατάλληλα αξεσουαρ να έχουμε έναν τελειο συνδυασμό για την όλη την ημέρα! Απο τσαντες επιλέξτε μια μεγάλη μεγέθους για να απογειώσετε το στυλ σας!

Για να βρειτε την γυναικεια μπλουζα της επιλογής σας, αλλά και πολλά φθηνα γυναικεια ρουχα ,αξεσουαρ και παπουτσια επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!

Οι πλεκτές πασμίνες αποτελούν έναν τελειο συνδυασμό για πολλά απο τα γυναικεια ρουχα του χειμώνα. Μπορούμε να τις συνδυάσουμε μοναδικα είτε με ένα απλό καθημερινό μας ντύσιμο είτε για ένα πιο βραδινό ντύσιμο!

Ένας υπέροχος συνδυασμός είναι να φορέσετε μια πασμίνα σε μοτίβο πάνω απο το μακρυ σας φορεμα. Με παπουτσια μποτάκια μέχρι τον αστραγαλο θα έχετε έναν σουπερ συνδυασμο!
Ένα πλεκτό σε άνετη γραμμή μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με ένα δερμάτινο παντελόνι και παπουτσια αρβυλάκια. Με μια πασμίνα θα έχετε το τελειο ντύσιμο που θα απογειώσει τις καθημερινές σας εμφανίσεις!

Μια πασμίνα μπορεί να φορεθεί υπέροχα πάνω απο ένα σακάκι. Με μια μονόχρωμη μπλούζα και το αγαπημένο σας τζιν παντελονι σε συνδυασμό με παπούτσια μποτάκια και μια day bag, θα έχετε έναν συνδυασμό εκπληκτικό!

Stay tuned for more fashion!



You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Search This Blog