πλεκτα Τα πλεκτα γυναικεια ρουχα είναι απο τα αγαπημένα μας το φθινόπωρο αλλα και τον χειμώνα. Είτε προτιμήσουμε ένα πλεκτο σε αραι...

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΠΛΕΚΤΕΣ

/
0 Comments

 

πλεκτα

Τα πλεκτα γυναικεια ρουχα είναι απο τα αγαπημένα μας το φθινόπωρο αλλα και τον χειμώνα. Είτε προτιμήσουμε ένα πλεκτο σε αραιή πλέξη είτε σε πιο χοντρή, σε στενή ή σε άνετη εφαρμογή, κοντά ή και πιο μακρια, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να τα φοράμε όλες τις ώρες της ημερας και να είμαστε άνετες αλλα και ταυτόχρονα στυλάτες!
Τα πλεκτα θα τα συναντήσουμε σε γυναικειες μπλούζες, φορεματα αλλα και ζακετες.  Σε συνδυασμο με τα υπόλοιπα γυναικεια ρουχα του χειμώνα μπορούμε να κάνουμε εκπληκτικούς συνδυασμους ρουχων πάντα με τα κατάλληλα αξεσυάρ, τσαντες και παπουτσια.
Για να βρειτε το αγαπημενο σας πλεκτό αλλά και πολλά φθηνα γυναικεια ρουχα και αξεσουαρ, επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!

γυναικεια ρουχα

Τα πλεκτα φορεματα αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για τον χειμώνα. Θα βρούμε τα πλεκτά φορέματα σε λεπτή ή και σε χοντρή πλέξη, μακριά ή και σε πιο κοντή γραμμή. Τα πλεκτά φορεματα σίγουρα είναι από τα γυναικεια ρουχα που λατρευουμε να φοραμε στο γραφειο, στην βολτα ακόμα και σε μια χαλαρη βραδινη εμφανιση!
Τα πλεκτα φορεματα συνδυάζονται υπεροχα με παπουτσια ankle boots για τις πρωινές μας εμφανίσεις σε συνδυασμο με τσαντες μεγαλου μεγέθους. Μπορουμε να επιλέξουμε ένα μακρυ φορεμα πλεκτό και με μια λεπτή ζώνη στην μέση να  έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα όσον αφορά την σιλουέτα μας!
Για τις βραδινές μας εμφανίσεις, μπορούμε να επιλέξουμε ένα ζευγάρι παπουτσια ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι το γόνατο. Από τσαντες επιλέξτε μια μικρη που κρεμιεται στον ωμο και με τα κατάλληλα αξεσουαρ έχουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

foremata

Οι πλεκτες ζακετες αποτελούν και αυτές απο τα αγαπημένα μας πλεκτα γυναικεια ρουχα τα οποια μπορουμε να φορέσουμε όλη την ημέρα.
Ένα μοναδικό casual outfit για τις πρώτες δροσιές του φθινοπώρου είναι να συνδυάσουμε το τζιν σορτς που μας έχει μείνει από το καλοκαίρι με μια πλεκτη ζακετα σε χαλαρη γραμμη, με ένα μονόχρωμο τοπ από μέσα. Με αρβυλάκια για παπουτσια και μια μεγάλη τσαντα όσον αφορα τις τσαντες, θα έχουμε έναν τέλειο συνδυασμό για όλη την ημέρα!
Ένας τελειος χειμερινος συνδυασμός είναι να συνδυάσουμε το δερμάτινο γυναικείο κολαν με ένα T-Shirt και με μια πλεκτη ζακετα μακριά σε χύμα γραμμή. Μην ξεχναμε οτι τα δερματινα γυναικεια κολαν αποτελουν ενα απο τα trends της φετινης σεζόν. Απο παπουτσια προτιμήστε αρβυλάκια ή χαμηλά μποτίνια και σε συνδυασμό με μεγάλες τσαντες έχετε ένα τελειο συνδυασμο για όλη την ημέρα!

φορεματα

Για να βρειτε το αγαπημενο σας φορεμα αλλά και πολλά φθηνα γυναικεια ρουχα και αξεσουαρ, επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!
Οι πλεκτες γυναικειες μπλουζες είναι σίγουρα οι πρώτες στις προτιμήσεις μας όσον αφορα τα γυναικεια ρουχα του χειμώνα. Μπορούμε να την φορέσουμε στο γραφειο σε μοναδικούς συνδυασμούς για chic αποτελέσματα ή και στην βόλτα σε έναν μοναδικο casual συνδυασμό πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπουτσια.
Για μια καθημερινή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα jean παντελόνι σε boyfriend γραμμή και να το συνδυάστε με ένα πλεκτό σε χρώμα. Με σταράκια για παπουτσια και με μια oversized τσάντα θα έχετε έναν μοναδικό συνδυασμό!
Ένας chic συνδυασμός είναι να φορέσετε ένα πλεκτό πάνω από ένα πουκαμισο σε συνδυασμό με ένα παντελόνι skinny. Μπορούμε να επιλέξουμε το γυναικειο πουκαμισο της επιλογής μας, με κορυφαίο συνδυσμό στις προτιμήσεις μας να είναι το λευκο πουκαμισο, το jean πουκαμισο ή ένα πουκαμισο με studs στον γιακα.
Μην ξεχνάτε να γυρίσετε το πουκαμισο γύρω από τα μανίκια, χωρίς το πλεκτό να το καλύπτει στο τελείωμά του. Μαζί με ένα ζευγάρι παπουτσια μποτίνια ή αρβυλάκια έχουμε έναν τελειο και κομψό συνδυασμό για όλες τις ώρες της ημέρας!
Για να βρειτε το αγαπημενο σας πουκαμισο αλλά και πολλά οικονομικα γυναικεια ρουχα και αξεσουαρ, επισκεφτείτε το online καταστημά μας, http://capriccioshop.gr!
rouxa
Ένας άλλος υπέροχος συνδυασμός είναι να φορέσουμε το αγαπημένο μας δερματινο γυναικείο κολαν με ένα πλεκτό μονόχρωμο και από μέσα ένα τζιν πουκαμισο. Με παπουτσια αρβυλάκια ή μποτάκια με τακούνι σε συνδυασμό με ένα biker jacket για πανωφόρι, έχουμε έναν τελειο συνδυασμό για να είμαστε μοναδικές όλη την ημέρα αλλά και το βράδυ!
Η αγαπημένη μας επιλογή από όλες τις φούστες και αυτή που φέτος θα λατρεψουμε έιναι η μακρια  φούστα. Η μακρια φούστα αποτελεί ένα από τα fashion trends του χειμώνα. Συνδυάστε τη μακρια φούστα λοιπόν με ένα πλεκτό και με παπουτσια μποτάκια χαμηλά και θα έχετε έναν μοναδικό συνδυασμό για όλες της ώρες της ημέρας!
ρουχα Online
Τέλος, ας μην παραλείψουμε τον μοναδικό συνδυασμό του αγαπημένου μας λευκού πουκαμίσου με το τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με το πλεκτό της επιλογής μας. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως ένα statement κολιέ και παπουτσια angle boots για υπέροχες εμφανίσεις στο γραφειο! Μην ξεχάσετε απο τσαντες να επιλέξετε μια τύπου χαρτοφύλακα για να απογειώσετε το στυλ σας!
Για να βρείτε σήμερα το jean παντελόνι της επιλογής σας αλλά και πολλά γυναικεια ρουχα οικονομικά, επισκεφθείτε το online κατάστημά μας http://capriccioshop.gr με προσφορες που ανανεώνονται καθημερινά για μοναδικές εμφανίσεις!
Stay tuned for more fashion!



You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Search This Blog